Leraarondersteuners

redactieVacature

It Twalûk: “Je leert wat je kan.”

It Twalûk biedt onderwijs aan leerlingen van 4 tot 12 jaar (SO) en 12 tot 18 jaar (VSO) met een verstandelijke beperking en leerlingen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en/of bijkomende gedragsproblemen. Onze uitdaging is om al deze leerlingen optimale ontwikkelingskansen te bieden in een veilige en uitnodigende onderwijsomgeving.

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij nog op zoek naar een paar enthousiaste:

Leraarondersteuners

Wij zoeken

Nog meerdere leraarondersteuners voor onze praktijkvakken: schoonmaak, creatief, koken of economie. Je geeft deze praktijkvakken zelfstandig en onder verantwoordelijkheid van een leraar. Op basis van het lesplan en eventuele behandel- en zorgplannen. Je weet de leerlingen te enthousiasmeren voor je vak en maakt hiervoor gebruik van passende werkvormen.

Heb je al ervaring in het speciaal onderwijs óf ben je er nieuwsgierig naar? Solliciteer dan snel! We gaan graag met jou in gesprek om te kijken waar jij het beste zou matchen.

Wij vragen

  • Affiniteit met de doelgroep.
  • Een collega die goed kan samenwerken.
  • HBO niveau 5 (2 jarige AD opleiding) didactisch educatief professional of vergelijkbaar.

Wij bieden

  • Een fijne werkomgeving en betrokken collega’s.
  • Een salaris conform cao PO schaal 8.
  • Een tijdelijk contract voor het hele schooljaar ’22-23.
  • Deeltijd werken óf volledig werken (1,0 fte).

Meer weten?

Meer informatie over de school kun je vinden op www.ittwaluk.nl. Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Bertus Procee, teamleider VSO, 06-23775251.

Solliciteren?

Stuur dan voor 24 juni ‘22 een e-mail met een korte motivatie en je cv naar info@ittwaluk.nl o.v.v. ‘Vacatures schooljaar 2022-2023’. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 27 juni ‘22.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.