Hoofd facilitaire dienst 1,0 fte

redactieVacature

It Twalûk: “Je leert wat je kan.”

It Twalûk biedt onderwijs aan leerlingen van 4 tot 12 jaar (SO) en 12 tot 18 jaar (VSO) met een verstandelijke beperking en leerlingen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en/of bijkomende gedragsproblemen. Onze uitdaging is om al deze leerlingen optimale ontwikkelingskansen te bieden in een veilige en uitnodigende onderwijsomgeving.

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij nog op zoek naar een:

Hoofd facilitaire dienst 1,0 fte

Wij zoeken

Een enthousiaste en flexibele Hoofd facilitaire dienst. De werkzaamheden bestaan onder meer uit: het technisch beheren en (laten) onderhouden van gebouwen, terreinen, inventaris en installaties. Het coördineren en verrichten van werkzaamheden op het gebied van huisvesting en beheer. Tevens ben je hoofd BHV en onderhoud je contacten met aannemers en leveranciers over leveringsvoorwaarden, kwaliteit e.d.

Je gaat werken op een school met verhuisplannen en nieuwbouwplannen, dus uitdagingen genoeg!

Werk jij graag met mensen, ben je technisch en ICT-vaardig en zet jij je graag voor de volle 100% in voor onze leerlingen, het personeel en onze mooie school? Dan zoeken wij jou!

Wij vragen

  • Goede communicatieve eigenschappen.
  • MBO 4 diploma, facilitair.
  • EHBO- en BHV diploma en BE-rijbewijs.

Wij bieden

  • Een fijne werkomgeving en betrokken collega’s.
  • Een salaris conform cao PO schaal 7.
  • Een tijdelijk jaarcontract van 1 fte (40 uur) met uitzicht op vast.

Meer weten?

Meer informatie over de school kun je vinden op www.ittwaluk.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Bertus Procee, teamleider VSO, 06-23775251.

Solliciteren? Stuur dan voor 24 juni ‘22 een e-mail met een korte motivatie en je cv naar info@ittwaluk.nl o.v.v. ‘Vacatures schooljaar 2022-2023’. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 27 juni ‘22.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.